"Cine ne va despărţi pe noi de dragostea lui Hristos? Necazul, sau strâmtorarea, sau prigonirea, sau foametea, sau lipsa de îmbrăcăminte, sau primejdia sau sabia? Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nici o altă făptură (Sau: zidire.), nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru. "
Romani 8:35,38-39

Viziune


 

Biserica a luat fiinta in luna octombrie a anului 2003, cu 24 membri la inceput, fundamentul acesteia fiind constituit dintr-un grup entuziast de credinciosi, ce faceau parte dintr-un grup de studiu biblic , numit "Ezra" si care luase fiinta in urma cu aproximativ 8 ani. Odata cu trecerea timpului, grupul de studiu s-a marit considerabil, acesta incluzant multe alte persoane neapartenente cultului baptist, dar in aceiasi masura insetate dupa adevarul dezvaluit de Domnul nostru in Sfintele Scripturi. La o luna de la infiintare Biserica a primit 3 noi membrii. Biserica are grupe de studiu Biblic, si un grup de tineret.

Prin harul Domnului, ne dorim ca Biserica noastra sa creasca si sa fie un adevarat FAR CRESTIN, pentru acest oras-port, aflat la malul Marii Negre.

Pastor: Cristian Samuel