"Si-L rog ca, potrivit cu bogăţia slavei Sale, să vă facă să vă întăriţi în putere, prin Duhul Lui, în omul dinăuntru, aşa încât Hristos să locuiască în inimile voastre prin credinţă; pentru ca, având rădăcina şi temelia pusă în dragoste,ca să puteţi pricepe împreună cu toţi sfinţii, care este lărgimea, lungimea, adâncimea şi înălţimea "
Efeseni 3:16-19

Viziune


 

Biserica a luat fiinta in luna octombrie a anului 2003, cu 24 membri la inceput, fundamentul acesteia fiind constituit dintr-un grup entuziast de credinciosi, ce faceau parte dintr-un grup de studiu biblic , numit "Ezra" si care luase fiinta in urma cu aproximativ 8 ani. Odata cu trecerea timpului, grupul de studiu s-a marit considerabil, acesta incluzant multe alte persoane neapartenente cultului baptist, dar in aceiasi masura insetate dupa adevarul dezvaluit de Domnul nostru in Sfintele Scripturi. La o luna de la infiintare Biserica a primit 3 noi membrii. Biserica are grupe de studiu Biblic, si un grup de tineret.

Prin harul Domnului, ne dorim ca Biserica noastra sa creasca si sa fie un adevarat FAR CRESTIN, pentru acest oras-port, aflat la malul Marii Negre.

Pastor: Cristian Samuel