"Cine ne va despărţi pe noi de dragostea lui Hristos? Necazul, sau strâmtorarea, sau prigonirea, sau foametea, sau lipsa de îmbrăcăminte, sau primejdia sau sabia? Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nici o altă făptură (Sau: zidire.), nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru. "
Romani 8:35,38-39

Buletin de rugaciune 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va asteptam la intâlnirile Bisericii:

- Miercuri - timp rugaciune şi închinare - ora 18.00-19.00

- Duminica - adunarea Bisericii - ora 10.00-12.00

Miercuri, zi de rugaciune si post

 Dorim sa ne informati daca sunt motive de rugaciune pentru dvs, familia sau Biserica din care faceti parte, si vom fi bucurosi sa le aducem inaintea Domnului, prin mijlocire, ca parte din Trupul Viu al Bisericii Domnului nostru, Mantuitorul Isus Hristos.....

Asteptam mesajele dvs in rubrica Contact, lasati-ne un scurt mesaj si vom fi bucurosi sa va fim alaturi... 

- rugaciune pentru ca Domnul sa ne faca vrednici de Evanghelia Slavei Fericitului Dumnezeu care ne-a fost încredintata


- rugaciune pentru ca tinta întâlnirilor noastre sa fie înaintarea lucrului Domnului prin credinta, adica dragostea care vine dintr-o inima curata, dintr-un cuget bun si dintr-o credinta neprefacuta.

 

"Cred ca viata nu este o aventura de trait dupa modalitatile actuale, dar o angajare în realizarea planului pe care îl are Dumnezeu cu fiecare dintre noi: un plan de iubire care transforma existenta noastra."