""Cheama-Ma, si-ti voi raspunde; si iti voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunosti.""
Ieremia 33.3

Gandul zilei 01.03.2017


Pentru tot ce a făcut Domnul Isus pentru salvarea și răscumpărarea noastră, merită să fie… Ușa, intrarea spre mântuire. Să fie pilda de viață prin care cunoaștem nemurirea.
Fără credința în El și ascultarea de El, nu vom ajunge acolo. Căci Dumnezeu Tatăl l-a înălțat și i-a dat putere ca înaintea Lui să se plece orice genunchi…(Fil.2:9-11)
Prin credință, să cunoaștem această Ușă a cerului, dacă vrem să trăim pentru a ajunge în raiul sfânt. Toată înțelepciunea locuiește în El. Și dacă, în credincioșia Sa, își face partea în legământul încheiat cu fiecare în parte, să ne-o facem și noi.
Singura noastră nădejde este El. L-am văzut și-l vedem cum lucrează.
Când, prin legătura intimă cu El, îi mărturisim totul, lucrează în inima noastră acea curăție și dorință de a-I fi pe plac și viața e împrospătată prin iubirea valorilor Lui. Doar în Hristos, Domnul nostru, există biruință împotriva ispitei și a păcatului.
Va veni o zi în care vom sta față în față cu El, cu faptele noastre. Ca să fim găsiți ”robi buni și credincioși” trebuie să ne gândim în fiecare clipă la această întâlnire, fiind atenți la vorbele cântărite, scrisul adresat, atitudinile ce pot influența pe cei din jur spre bine sau nu, la râvna din inimă pentru tot lucrul bun. Toate, tot ce-am făcut, vor sta ca mărturie în ziua judecății. Încă mai putem analiza starea noastră, văzând dacă suntem creștini autentici. Cu sinceritate, cu smerenie, cu pocăință.