" Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vecinica. "
Ioan 3.16

Gandul zilei 01.07.2016


Pv.17:24 ”Înțelepciunea este în fața omului priceput, dar ochii nebunului o caută la capătul pământului”.
    Numai dacă nu vrem să vedem, nu luăm seama la vremurile din ce în ce mai tulburi pe care le trăim, ce vestesc vremurile de pe urmă.
Timpul se scurge destul de iute, amintindu-ne că ne trecem odată cu parcurgerea lui.
    În alergarea noastră, cât timp îl alocăm nouă înșine și cât lui Dumnezeu? Ceea ce facem pentru noi va trece, dar ceea ce facem pentru Domnul, rămâne. Să fie aceasta o motivație în a jertfi mai mult de dragul Lui? ”Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi  și inima voastră”(Mat.6:21) Ce alegem zilnic? Secretul oricărei biruințe este rugăciunea și cu ea începem ziua. Duhul Sfânt este puterea lui Dumnezeu în noi cu care facem față oricărei provocări, cu care suntem gata să investim în alții, să răspundem dând socoteală pentru credința noastră, să ajutăm, să comunicăm… mereu cu grija de a sluji adevărului, nu de a plăcea oamenilor. Ce alegem?
    Obosim în facerea binelui?… Să fim pe placul Domnului Isus, gândind ce ar dori El să facem în orice împrejurare. El se uită la cât suntem de preocupați de slava Lui, la ce pot spune oamenilor prin viața mea și apoi prin vorbe.
   Umblând cu Domnul, trebuie să croim cărări drepte ca mulți din jur, nesiguri în această lume debusolată, sau bazați doar pe ei înșiși, să găsească calea cea dreaptă. Maleahi2:6 ”Legea adevărului era în gura lui și nu s-a găsit nimic nelegiuit pe buzele lui; a umblat cu Mine în pace și neprihănire și pe mulți i-a abătut de la rău.”
    O viață trăită în neprihănire, o gură care vorbește despre Adevăr, o inimă care caută slava Lui, va ajuta pe mulți din jur la o redefinire a valorilor și o viață schimbată.