"Si-L rog ca, potrivit cu bogăţia slavei Sale, să vă facă să vă întăriţi în putere, prin Duhul Lui, în omul dinăuntru, aşa încât Hristos să locuiască în inimile voastre prin credinţă; pentru ca, având rădăcina şi temelia pusă în dragoste,ca să puteţi pricepe împreună cu toţi sfinţii, care este lărgimea, lungimea, adâncimea şi înălţimea "
Efeseni 3:16-19

Gandul zilei 03.12.2013


Miros de iarnă unit cu cel de sărbătoare. Şi gândul colindă şi spune:               Aveam nevoie de EL. Aveam nevoie de dragostea Lui. Pentru ca sufletul nostru să trăiască cu pacea iertării, sub oblăduirea Duhului sfânt. 
         Avem nevoie să reânviem trecutul, rememorând şi refăcând drumul spre izbăvire.  

           Avem nevoie să-l sărbătorim. Ca bucuria să ne inunde fiinţa mai mult decât o poate face un pom împodobit şi tot meniul sărbătorii.                  

          Avem nevoie de El. Înnoindu-ne, să ne facă mai buni.

      Avem nevoie de El. Să ne ia de mână pe fiecare şi să ne facă să înţelegem, pas cu pas, de ce a trebuit să părăsească cerul şi să se nască pentru noi, de ce trebuie să trăim cu bucurie, în smerenie şi curăţie.      
          Avem nevoie de El. Să-şi arate puterea prin noi. 

          Pentru că a plătit pentru mântuirea noastră, suntem legaţi de-a pururi. Şi pentru că ne-a renăscut, să-l cinstim cu o viaţă de ascultare.

         Să nu-l dezamăgim.Să ne amintim mereu că numai prin El avem speranţa nemuririi.

            Cinstiţi-l pe pruncul salvării. Iubiţi-l. Pentru suprema lepădare de sine, pentru tot ce a făcut şi face pentru noi, pentru nădejdea pe care o avem că nimeni nu ne poate despărţi de iubirea Lui.