"Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credinţă, ca să se alipească de duhuri înşelătoare şi de învăţăturile dracilor,"
1 Timotei 4:1

Gandul zilei 01.06.2020


     De dimineață până apune soarele, floarea soarelui își îndreaptă fața către el. Lumina soarelui este pentru ea sursa vieții, a pregătirii hranei pentru întreaga plantă.

        Pentru noi, sursa vieții este Domnul Isus Cristos. Spre El să privim cu ochii inimii, din zori până-n asfințit.
        ”Căci voi ați murit și viața voastră este ascunsă cu Hristos în Dumnezeu”(Coloseni 3:3). El este cu fiecare din viețile predate Lui. Și a nu-L dezamăgi pe Cristosul răscumpărător să ne preocupe zilnic.
          În lupta trăirii curate, în împlinirea voii Lui, suntem binecuvântați. Dar așa cum suntem binecuvantați de Domnul, trebuie să fim și noi o binecuvântare pentru alții: părinții pentru copii, frații mai mari pentru cei mai mici, dar și invers, prin respectul, ascultarea și dragostea celor mici față de cei mari.
        Egoismul este un sentiment firesc și e ușor să te bucuri singur de binecuvântare, fără a împărtăși. Dar suntem chemați a fi o binecuvântare. Tot ce primim de la Domnul este ca să fim de folos și altora și cu cât o binecuvântare este mai mare, cu atât suntem datori să nu beneficiem singuri de ea, ci să putem fi de folos. Fiecare din noi să răspundem acestei chemări cu o inimă plină de dragoste.