""Cheama-Ma, si-ti voi raspunde; si iti voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunosti.""
Ieremia 33.3

Gandul zilei 01.02.2020


   ”Căci toți ne vom înfățișa înaintea scaunului de judecată al lui Hristos”, spune apostolul Pavel în Rom 14. Fiecare din noi va da socoteală.
    Cum ar trebui să trăim, ca să nu ne rușinăm în acea zi? Cântărindu-ne vorbele, faptele, atitudinea. Că știm că, cu toate acestea, putem influența pe cei din jur în bine sau în rău.
    Să ne gândim la influența Domnului Isus și a ucenicilor. Ce mărturie suntem?
    Putem fi evlavioși, putem da sfaturi bune, dar un creștin autentic se vede, se simte.
    Se simte după cum se roagă, după cum cântă, după cum se dăruie, se investește, după timpul acordat părtășiei în familie și biserică.
    Din cartea Eclesiastul aflăm că Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată și judecata se va face cu privire la tot ce e ascuns, fie bine, fie rău.
    Suntem, în tot ce facem, în acord cu voia lui Dumnezeu? Ne preocupă acest lucru, cerând înțelepciune, sau suntem duplicitari, cochetând și cu valori lumești, cu explicația auzită ”trăim alte vremuri”. În orice vreme ar veni, nu putem să nu dăm întâietate Sfintelor Scripturi.
    Da, Scripturii pe care mulți o ignoră, sau nu cred că vine de la Dumnezeu.
    Dintotdeauna a fost așa  Dar noi, care credem, știm că venirea Domnului Isus este extrem de aproape. Gândind la aceasta, mărturia noastră să fie pe măsură, să-L onoreze.